poyrazakyuz06
Registered
- Reaction score
- 0
YASDVBV, Verified by Visa anlamına gelir ve Visa kartlarını çevrimiçi dolandırıcılığa karşı korumak için oluşturulmuş bir güvenlik sistemidir. Bu, sistemin farklı CVV nakit çekme yöntemlerinde CVV kullananları etkilediği anlamına gelir. VBV'yi etkinleştirmek ücretsizdir ve Visa kart sahibinin Visa kartına bir güvenlik şifresi eklemesine olanak tanır. Kart sahibi kendi Visa kartını çevrimiçi işlemler için kullandığında, bu güvenlik ve doğrulama sistemi VBV'ye sahip web siteleri, kart sahibini VBV güvenli sayfasına yönlendirir ve burada VBV şifresini girmesi istenir. Şifre doğruysa, istenen işlem onaylanır. Elbette bu güvenlik sorusu işe yaramaz, çünkü CVV'lerin çoğu hackleme yoluyla elde edilir, bu nedenle kart ve kart sahibine ait diğer tüm kişisel bilgilerle birlikte VBV şifresi de elde edilebilir.
Şu anda, VBV şifresi içeren CVV dosyaları normal CVV dosyalarına göre çok daha pahalı. VBV şifresi içeren CVV dosyalarını yaklaşık 30 dolara bulabilirsiniz. Normal bir CVV dosyasının fiyatı yaklaşık 3 dolar iken, VBV şifresi içeren bu CVV dosyaları oldukça pahalı!
Bugün sizlerle henüz VVBV güvenlik kilidi aktif edilmemiş bazı Visa BIN'lerini paylaşmak istiyorum. Bu bilgiyi yaklaşık 3 hafta önce edindim ve bazı Visa kartlarında VBV aktif olabilir, ancak yine de bu BIN'lerin CVV'lerinden birçoğunu kullandım ve hiçbirinde VBV yoktu. Yani şansınıza da bağlı olabilir.
*** Gizli metin: Alıntı yapılamaz. ***